Tel. Vanzari: 0766 056 976 Tel. Tehnic: 0764 133 729
  • Pardoseli
  • Pardoseli
  • Pardoseli
  • Pardoseli

Elite Surface Systems

Istoric

cerere ofertaELITE este o societate comerciala care s-a infiintat in anul 1999 in Manzanarez - Ciudad Real, Spania, sub denumirea de Elite Revestimientos Continuos, avand ca principal obiect de activitate aplicarea de pardoseli pe baza de rasini sintetice (epoxidice, poliuretanice, acrilice, etc.).

In anul 2009, ELITE si-a deschis o filiala in Romania, la Bucuresti, cu denumirea de ELITE SURFACE SYSTEMS. Cunostintele si experienta cumulate de catre firma mama, ELITE REVESTIMIENTOS CONTONUOS, ne-au permis dezvoltarea unui portofoliu de clienti importanti pe piata locala si internationala, in ciuda faptului ca debutul nostru pe piata constructiilor din Romania nu a fost intr-un moment tocmai favorabil pentru majoritatea firmelor romanesti.

In firma noastra, accentul se pune pe calitate, inovatie, profesionalism, promptitudine si amabilitate, fapt ce ne-a ajutat sa devenim un colaborator de incredere pe piata de profil pentru clienti de renume, ocupand un loc fruntas in topul celor mai buni aplicatori de pardoseli din Romania.

Fiind in domeniul constructiilor, mai exact aplicatori de pardoseli pe baza de rasini sintetice, dorim sa mentinem o buna comunicare cu partenerii nostri, evidentiind faptul ca multe din lucrarile noastre au fost executate in urma recomandarilor primite din partea beneficiarilor multumiti de calitatea serviciilor noastre.

Ne diferentiem de celalate firme din acest domeniu, prin seriozitatea cu care respectam termenele limita stabilite cu beneficiarii si prin garantarea unei calitati excelente a lucrarilor noastre cu ajutorul unor profesionisti devotati si motivati.

Misiune

Fiecare actiune a noastra are ca scop cresterea continua a calitatii serviciilor oferite, asigurand cele mai potrivite solutii de pardosire conforme cu cerintele si reglementarile aplicabile, astfel incat clientii nostri sa ne recunoasca ca fiind un partener de incredere stabil si puternic.

Viziune

Activitatea noastra este indreptata constant catre cele mai inalte niveluri, in scopul de a ocupa pozitia de LIDER pe piata serviciilor de pardosire din Romania, prin livrarea unor servicii profesionale in mod eficient. Dorim sa dezvoltam relatii pe termen lung cu beneficiarii serviciilor noastre, interesele acestora reprezentand intotdeauna o prioritate.

Valori

Echipa noastra raspunde cu profesionalism si seriozitate tuturor cererilor clientilor, fiind promta si dispunand de mobilitate in executia lucrarilor, astfel incat acestia sa fie multumiti de calitatea serviciilor pe care noi le oferim. Credem cu tarie ca succesul este reprezentat de calitatea deosebita in executia lucrarilor, dublata de cunostinte profesionale temeinice.

Echipa

Firma noastra este reprezentata de o echipa foarte bine pregatita, care este factorul-cheie pentru performanta si reusita organizatiei. Avem langa noi oameni creativi si inventivi, profesionisti, cu simtul raspunderii care pun pret pe calitate si munca in echipa beneficiind de cunostinte vaste in domeniu si impartasind valori si obiective identice.

Politica de Mediu

Managementul S.C. ELITE SURFACE SYSTEMS S.R.L. se implica activ in protectia mediului inconjurator si a angajatilor sai la locul de munca. Angajatii S.C. ELITE SURFACE SYSTEMS S.R.L. sunt instruiti si isi desfasoara activitatile si sarcinile specifice obiectului de activitate in conditii si standarde de calitate si securitate, care sa permita satisfactia clientilor, optimizarea proceselor de lucru, utilizarea durabila si eficienta a resurselor si materiilor prime si reducerea impactului asupra mediului. Firma S.C. ELITE SURFACE SYSTEMS S.R.L. are implementat un sistem de management integrat de calitate ISO 9001:2008 - mediu ISO 14001:2005.

Managementul S.C. ELITE SURFACE SYSTEMS S.R.L. se angajeaza sa aloce resursele necesare pentru implementarea si imbunatatirea continua a sistemului de mediu si pentru cresterea continua a calitatii serviciilor oferite.

Obiectivele generale in domeniul calitatii si mediului sunt:

» Comunicarea politicii catre toate partile interesate, interne si externe;
» Cresterea gradului de satisfactie al clientilor;
» Respectarea cerintelor legale si de reglementare aplicabile;
» Continua pregatire si perfectionare profesionala a angajatilor organizatiei;
» Pastrarea clientilor actuali si castigarea de noi clienti;
» Identificarea si tinerea sub control a aspectelor de mediu ce se desfasoara in cadrul organizatiei, pentru conformarea cu cerintele legale si de prevenire a poluarii prin:
  - minimizarea cantitatilor de deseuri generate si gestionarea lor in conditii de siguranta atunci cand aparitia lor nu poate fi evitata;
  - diminuarea gradului de poluare a aerului prin masuri care sa permita o buna protejare a acestuia;
  - reducerea consumului de resurse naturale;
  - Dezvoltarea produselor, serviciilor oferite prin utilizarea unei tehnologii curate si sigure in scopul imbunatatirii performantelor de mediu.
  - Asigurarea resurselor umane competente si resursele materiale necesare mentinerii atat a Politicii Calitatii si de Mediu, cat si pentru indeplinirea obiectivelor propuse.

Aveti posibilitatea de a ne solicita gratuit, online sau prin telefon, toate informatiile de care aveti nevoie pe partea de pardoseli (sisteme, aplicare, preturi, consultanta tehnica, economica, pre si postcontractuala) pentru orice fel de lucrare viitoare, industriala sau comerciala. De asemenea, ofertele noastre pentru pardoseli vin odata cu fise tehnice si declaratii de conformitate, precum si referinte privind evaluarea securitatii materialelor folosite. Solutiile de pardosire oferite de noi includ consultanta si diagnoza gratuita la punctul de lucru, precum si transportul materialelor si manopera.

/// Testimoniale

  • "As dori doar sa va spun ca, am fost extrem de incantati de lucrarile de amenajari interioare si finisajele pardoselilor executate de ELITE: au lucrat foarte bine."

    Catalin Gaitan, Technical Manager, ÜLKER ROMANIA
  • "Echipa care s-a ocupat de aceasta lucrare a fost extrem de profesionista de la inceputul si pana la sfarsitul lucrarilor, astfel incat cerintele beneficiarului au fost indeplinite."

    Dani Seleveschi, Director Financiar, Avril S.R.L. (Proiecte Michelin Romania, SilcoTub Zalau)
Copyright © 2015 - 2019 Elite Surface Systems. Web Design : Light Pixel