Tel. Vanzari: 0766 056 976 Tel. Tehnic: 0764 133 729
  • Pardoseli
  • Pardoseli
  • Pardoseli
  • Pardoseli

Noutati

ANUNT DEMARARE PROIECT SMIS: 102803

Proiect: S/PH/2016/2/2.1/A/1/26/31.08.2016 SMIS: 102803

Solicitant: SC ELITE SURFACE SYSTEMS SRL

Denumire Beneficiar: ELITE SURFACE SYSTEMS SRL

Tipul organizației: microîntreprindere Cod fiscal: 25149084 Nr. înregistrare: J40/2237/2009 Sediul social: Bucuresti, Sector 1, Strada Oastei, Nr. 29

Titlul proiectului: Modernizarea și creșterea capacității de producție SC ELITE SURFACE SYSTEMS SRL, prin achiziția de utilaje și echipamente performante, pentru execuția sistemelor de pardoseli pe bază de rășini sintetice.

Rezumatul proiectului

Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului

Obiectivul general al proiectului Obiectivul general al proiectului vizeaza consolidarea pe piata si imbunatatirea competitivitatii economice a S.C. ELITE SURFACE SYSTEMS S.R.L, prin reducerea timpului de executie, cresterea calitatii si diversificarea gamei de servicii oferite, precum si cresterea numarului de clienti, contribuind asfel la indeplinirea obiectivelelor generale stabilite in cadrul societatii. Scopul proiectului Prin proiect se urmareste consolidarea pe piata si imbunatatirea competitivitatii economice a S.C. ELITE SURFACE SYSTEMS S.R.L., prin imbunatatirea serviciilor constand in lucrari de aplicare de pardoseli pe baza de rasini sintetic, domeniu de activitate aferent codului CAEN 4333 - Lucrari de pardosire si placare a peretilor, domeniu identificat in Lista domeniilor de activitate eligibile (conform Ordinului ministrului dezvoltării regionale și administrației publice nr. 760/25.05.2016 privind aprobarea schemei de ajutor de minimis pentru sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020).

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Cresterea cifrei de afaceri cu cel putin 25% fata de anul 2015, in anul urmator anului de finalizare a implementării proiectului

2. Creșterea numărului mediu de salariați

3. Cresterea capacitatii de executie de lucrari

Rezultate așteptate

Detalii rezultat

Creșterea numărului mediu de salariați, investitia propune cresterea numarului mediu de salariati in faza de operare a investitiei prin crearea a 5 noi locuri de munca dupa cum urmeaza: 1 post in cadrul departamentului de vanzari si 4 posturi de executiei (1 sef de echipa si 3 muncitori).

Cresterea cifrei de afaceri cu cel putin 25% fata de anul 2015, in anul urmator anului de finalizare a implementării proiectului Investitia va contribui la asigurarea cresterii cifrei de afaceri prin scurtarea timpilor de lucru, cresterea calitatiii serviciilor oferite, diversificarea serviciilor si cresterea numarului de clienti.

Cresterea capacitatii de executie de lucrari In urma achizitionarii echipementelor/utilajelor mentionate in cadrul proiectului, cat si prin suplimentarea numarului de angajati care se vor ocupa de executia lucrarilor, va creste in mod automat si capacitatea de executie a lucrarilor.

Data inceperii proiectului: 10.08.2016

Data finalizarii proiectului: 30.06.2018

Valoarea eligibila a Proiectului este de: 492,032.62 lei

Locul de implementare al proiectului: Regiunea: Sud - Muntenia Judetul: Prahova Punct de lucru: Orasul Breaza, Cartier Nistoresti, DN1, Km. 103, incaperea nr. 7 din parter si incaparea nr. 2 din parter, judetul Prahova.

Concursul national al montatorilor de pardoseli din Romania

In perioada 23-26 martie 2017 a avut loc Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania unde echipa de montatori Elite Surface Systems a obtinut Locul I.Eurocoat 2016

Anul acesta, firma ELITE SURFACE SYSTEMS a participat in calitate de vizitator la expozitia anuala EUROCOAT 2016, care s-a desfasurat la Paris, in perioada 22-24 martie 2016.
EUROCOAT este o conferinta si expozitie internationala de vopsele, adezivi si adezivi industriali. La aceasta conferinta au participat expozanti care au prezentat game de produse vaste din domeniul vopselelor si lacurilor. Aceasta expozitie reprezinta o platforma importanta de comunicare si informare din acest domeniu, oferindu-le ocazia atat expozantilor cat si vizitatorilor sa isi prezinte produsele si sistemele intr-o audienta profesionala. Vizitatorii pot afla informatii importante despre o gama larga de produse  existente, dar si noi sisteme  pe piata de vopsele industriale, si de asemenea  au oportunitatea sa dezvolte parteneriate importante cu oameni valorosi din domeniul de interes.

Pe parcursul celor 3 zile ale expozitiei EUROCOAT, organizatorii au gazduit peste 207 expozanti si peste 2000 de vizitatori.

Importanta pardoselilor in industria alimentara...

Normele in vigoare privind materialele de constructii folosite in spatiile alimentare

Industria alimentara reprezinta totalitatea ramurilor industriale care au la baza productia si fabricarea alimentelor sub diferite forme, fie finite sau semi-fabricate, precum si a produselor din tutun, sapun si detergenti. 

Pentru o buna functionare a unitatilor din industria alimentara care produc,  servesc, prelucreaza, depoziteaza si care functioneaza pe piata de desfacere sunt necesare autorizatiile sanitare. Aceste autorizatii au in vedere procedurile de reglementare sanitara pentru proiectele de amplasare, construire, amenajare si pentru functionarea obiectivelor ce desfasoara activitati cu risc pentru starea de sanatate a populatiei. 

Materialele de constructie/amenajare folosite in industria alimentara trebuie sa fie aprobate si adecvate normelor e igiena in vigoare. Acestea trebuie sa fie netoxice, impermeabile, usor de curatat si dezinfectat, rezistente la socuri termice,  substante chimice si uzura. 

În industria alimentară cuvântul cheie în alegerea unei pardoseli  este igienizarea corectă și completă, pentru o suprafață curată și sigură în producția, prelucrarea, depozitarea, păstrarea, transportul și desfacerea alimentelor.

Noile sisteme de pardoseli pe baza de rasini epoxidice, poliuretanice si reactive din MMA au la baza tehnologii speciale care respecta standardele si normele de igiena din domeniu, imbinand utilitatea, conditiile arhitecturale specifice, design-ul si cerintele clientilor. 

Spatiile de producere, depozitare si prelucrare din industria alimentara sunt expuse, in general, unor conditii dure de exploatare in vederea respectarii cerintelor foarte stricte de igiena.  

Pardoselile nu trebuie sa contamineze produsele alimentare, nici sa le afecteze gustul si mirosul si sa un permita cresterea de ciuperci sau bacterii. Acestea trebuie sa fie impermeabile, pentru a proteja betonul si pentru a nu permite scurgerea substantelor poluante in mediul inconjurator. Trebuie sa fie usor de curatat si de dezinfectat, insa in acelasi timp rezistente la alunecare, pentru siguranta angajatilor in mediul de lucru. 

Pardoseala trebuie sa fie rezistenta si la socuri termice si chimice, astfel incat expunerea la  temperaturi negative sau curatarea cu abur sa nu influenteze sau sa modifice proprietatile pardoselii. 

In unele cazuri, se impune ca pardoseala sa poata fi aplicata in timpi scurti de intrerupere a productiei, cu dare in folosinta la 3 ore de la finalizare. 

Elite Surface Systemsva ofera sisteme de pardoseli speciale si adecvate pentru normele din industria alimentara: 

Sisteme multistrat epoxidice– ideale pentru zonele de productie uscate, cu umiditate medie;

Sape poliuretanico-cimentoase- ideale pentru zonele cu socuri termice si pentru spatii de productie aflate in permanenta in contact cu apa si supuse la abraziune;

Sisteme pe baza de rasini poliuretanice– ideale pentru zonele de depozitare la rece;

Sisteme PMMA-intarire rapida– ideale pentru zonele de productie cu timpi de interventie scurti.

Angajam aplicatori pardoseli epoxidice si poliuretanice

Descrierea postului:

» Pregatirea stratului suport (betonului) prin slefuire / frezare si aspirare in vederea aplicarii pardoselilor industriale;
» Pregatirea materialelor pentru vopsirea pardoselilor industriale respectand retetele si dozajele;
» Amorsarea suprafetelor cu Primer special pentru pardoseli industriale;
» Aplicarea pardoselilor industriale pe baza de rasini epoxidice si/sau poliuretanice prin vopsire si finisare cu trafaletul / procedee specifice;
» Intretinerea uneltelor si utilajelor din dotare.

Cerintele postului:

» Experienta in domeniul constructiilor (turnare si finisare beton; elicopterizarea, frezarea, slefuirea betonului; realizarea de lucrari de finisaje interioare si / sau exterioare; lucrari de vopsitorie);
» Abilitati practice;
» Permis de conducere cat. B (constituie avantaj);
» Studii medii.

Oferta (bonusuri, benefici):

» Salariu avantajos;
» Se acorda tichete de masa;
» Pentru deplasari in tara se asigura transport, cazare si diurna;
» Orele suplimentare se platesc. Se acorda bonus pentru duminica;
» Pe durata executiei lucrarilor din si din apropierea apropierea Bucurestiului se ofera cazare in Bucuresti.

CV-urile se pot trimite pe adresa de email:andreea.viforanu@pardoseli-elite.ro

/// Testimoniale

  • "As dori doar sa va spun ca, am fost extrem de incantati de lucrarile de amenajari interioare si finisajele pardoselilor executate de ELITE: au lucrat foarte bine."

    Catalin Gaitan, Technical Manager, ÜLKER ROMANIA
  • "Echipa care s-a ocupat de aceasta lucrare a fost extrem de profesionista de la inceputul si pana la sfarsitul lucrarilor, astfel incat cerintele beneficiarului au fost indeplinite."

    Dani Seleveschi, Director Financiar, Avril S.R.L. (Proiecte Michelin Romania, SilcoTub Zalau)
Copyright © 2015 - 2019 Elite Surface Systems. Web Design : Light Pixel